Szolgáltatásaink

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal, garanciálisan vállal lakossági-, közületi-, intézményi-, ipari festési munkálatokat: beltéri glettelést, festést, külső homlokzat renoválását, festését állványozással. Vállaljuk továbbá acélszerkezetek tűzállóságát növelő bevonatok felhordását airless technológia alkalmazásával, csőátmenetek, kábelátvezetések tűzvédelmi lezárását, tűzállóságot növelő burkolatok, nyílászárók beszerelését.

Elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megye és vonzáskörzetében végezzük munkánkat, de igény szerint az ország bármely területén teljesítünk megbízást.

szobafestés

mázolás, lakkozás, lazúrozás, tapétázás, díszítő elemek felhelyezése

Profi csapat – Szobafestés, mázolás

A Piktúr Kft. komplex szolgáltatást nyújt a szobafestés, lakásfelújítás, tapétázás, mázolás és egyéb felületmegújítás terén – az Ön elképzeléseihez maximálisan igazodva. Egyik gyakran igénybe vett szolgáltatás az általános (tisztasági) szobafestés, de természetesen sokan keresnek bennünket új színvilág kialakításának, illetve egyedi megoldások kivitelezésének igényével is

Szobafestés – mázolás – tapétázás
egyedi igények szerinti dekor falfestés

homlokzatfestés

külső homlokzat repedező, omladozó, vakolat helyreállításával, salétromosodás megállításával

Ha házának külső felülete igényel felújítást, ránk akkor is számíthat. A homlokzat tisztításától kezdve, felületkezelésén keresztül, a festési munkálatokig mindent egy csomagban megkaphat.

Szükség esetén vakolat helyreállítását és az esetleges salétromosodás megszüntetését is vállaljuk.

Homlokzatfestés és felületképzés terén széleskörű tudással és a szükséges tapasztalattal rendelkezünk.

szárazépítés

álmennyezetek-, előtétfalak-, válaszfalak, rejtett világítás kialakítása

Kivitelező csapatunk vállalja lakások, házak, magáningatlanok gipszkartonozó munkáit. Gipszkartonozó csapatunk képzett szakemberekből áll, összeszokott munkatársaink minőségi munkát végeznek. Hátáridőket pontosan betartjuk. Elvégzett munkáinkra garanciát biztosítunk.

Miben tudunk Önnek segíteni?

  • Gipszkartonozás
  • Gipszkarton válaszfal építése
  • Gipszkarton álmennyezet építése igényei szerint
  • Gipszkarton előtétfal
  • Anyagbeszerzés

tűzvédelmi
festés

acél és faszerkezetek tűzállóságát növelő bevonat felhordása akár 180 percig

tűzvédelmi
lezárás

faláttörések (csőátmenetek, vezetékátmenetek, kábeltálcák, stb)

tűzállóságot növelő burkolatok beépítése

tűzálló gipszkarton, tűzálló nyílászárók

Passzív tűzvédelem – tűzálló habarcs, tűzvédelmi bevonatok és festékek felhordása

A passzív tűzvédelmen belül foglalkozunk acélszerkezetek tűzvédelmével, elsősorban tűzgátló festéssel, továbbá épületek tűzszakasz határain átvezetett gépészeti és elektromos vezetékek tűzgátló tömítésével. A kivitelezést a passzív tűzvédelem szakterületén nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal végezzük. Munkánk során csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk. A kivitelezést végző munkatársaink rendelkeznek tűzvédelmi szakvizsgával, amely a 45/2011 (XII/7) BM rendelet alapján az ilyen jellegű munkáknál kötelező. A kivitelezést követően biztosítjuk a szakhatósági átadáshoz szükséges dokumentációt, kivitelezői nyilatkozatot és a felhasznált anyagok minőségi bizonyítványait, hatósági engedélyeit.

Acélszerkezetek tűzvédelme
Az acél felületén képzett védőréteg gátolja a szerkezet kritikus hőmérsékletre való felmelegedést, ezáltal késlelteti az állékonyság csökkenését. Tűzvédelmi festéssel vagy habarccsal ellátott acélszerkezetnél a 15 perc akár 240 percre is megnövelhető.

Tűzvédelmi lezárások, tömítések
A tűzvédelmi lezárásoknak jelentős szerepe van mind a tűz kialakulásának megelőzésében, mind a tűz terjedésének megakadályozásában. A szellőzővezetékek, fém- és műanyagcsövek átvezetési hézagainak kitöltésére tűzvédő festéssel ellátott nagy sűrűségű kőzetgyapot lapokat és tűzgátló kittet használunk. Ezek kombinációja akár 120 percig is megakadályozhatja a tűz tovább terjedését.